Pogoji poslovanja

Dobavni roki

Vse nakupe bomo izvršili v roku 7-10 delovnih dni. V primeru, da so izbrani artikli na zalogi, pa se rok dobave lahko tudi skrajša. Rok pošiljanja je 2-3 dni. Pri nekaterih artiklih so daljši dobavni roki, v tem primeru boste v 2-3 delovnih dneh s strani podjetja dobili potrditveni email s točnim rokom dobave. V primeru predolgega roka, boste naročilo lahko preklicali.

V primeru nesprejetja naročila ali odpovedi naročila vam bomo zaračunali odpovedne stroške v vrednosti 30% vrednosti naročila!

V primeru neplačila odpovednih stroškov bomo ustrezno pravno ukrepali.

Zamenjava in vračila

Kupljeno blago zamenjamo v roku 8 dni, samo ob razumnem razlogu vračila. Zamenjavo lahko izvedete osebno v naši trgovini ali GPja. Artikel, ki bi ga radi zamenjali morate dostaviti v našo trgovino osebno ali kako drugače, vendar v vsakem primeru na vaše stroške. Blago bomo po pregledu zamenjali z željenim drugim, ki mora biti v enaki ali višji vrednosti, kot prejšnje. Novo blago lahko takoj osebno prevzamete ali pa vam ga na vašo željo pošljemo po pošti. Dostava novega blaga se vrši na vaše stroške. Kupnine ne vračamo. Blago izdelano izključno po vašem naročilu ne menjamo.

Reklamacije

Reklamacije rešujemo v skladu z zgornjo rubriko Zamenjava in vračila.

Homologacije

Nekateri artikli, ki so na prodaj v naši on-line trgovini, so namenjeni izključno za uporabo izven javnih površin! Njihova uporaba v cestnem prometu ni dovoljena, saj ne ustrezajo zakonskim zahtevam o homologaciji vgrajene dodatne opreme na vozila (ZVCP). Vgradnja le-teh artiklov je na lastno odgovornost! Pred nakupom preverite.

Ostala oprema pa ima ustrezen RTI ali TUV certifikat, kar je tudi vpisano v e-trgovini zraven produkta.

Splošno

Proizvajalec Ustyle Novak & co. d.n.o. ne odgovarja za kakršnokoli škodo ali nevšečnost, ki je lahko posledica nakupa, vgradnje ali uporabe artiklov, kupljenih v e-trgovini.

Obiščite USTILTUNING na:

facebook logo

ebay logo

pinterest logo

 

 

 • USTIL d.o.o.


   

  USTIL, proizvodnja, trgovina in storitve, d.o.o.
  Marentičeva ulica 10,
  1000 Ljubljana, Slovenia

  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
  Tel.:+386 (0)31 378542

Akcije